понеделник, 10 септември 2012 г.

Вили Росица – Цигов чарк

Едно много подходящо място за почивка във вили Цигов Чарк, е вилно селище Росица, разположено в близост до курорта и язовира, в местност с непокътната природа. Силището разполага с цели 23 вили с по една и две спални, а също и с ресторант и дискотека, които работят по заявка на клиентите. Комплексът разполага и със закрит плувен басейн.

Селището е на няколкостотин метра разстояние от язовира и се намира на височина, която прави гледката страхотна. В същото време е и на известно разстояние от Цигов чарк, благодарение на което е още по-усамотено и тихо.

Вилите са обзаведени луксозно, с камина, барбекю и всичко, което може да ви бъде нужно за вашето добро прекарване. Ресторантът работи по поръчка на почиващите и предлага огромен избор от ястия, деликатеси и специалитети от българската и световна кухня. Дискотеката в селището предлага забавление за по-младите групи клиенти, но в същото време е добре шумоизолирана, за да не пречи на останалите почиващи през вечерта.

Цените на вилите не са от най-скъпите – 80лв. за вила с една спалня и 100лв. за вила с две(четири легла). При нужда могат да се внесат допълнителни легла, както и да се ползва разтегателния диван във всяка вила. В цената е включен и паркинг.

Вили Росица са идеално място за почивка без значение от сезона. Районът на Цигов чарк има своята специфична красота и през зимата, и през лятото, а вилите се отопляват чрез парно и камина. Комплексът се намира недалеч от ски пистата, а цените са достъпни. Вилите са подходящи както за семейства, така и за приятелски компании.

Няма коментари:

Публикуване на коментар